Pàgina web del Comitè d'ITnow

Comitè d'ITNOW

Benvinguts a la web del Comitè d’Empresa d’ITnow

En aquesta pàgina volem que tingueu disponibles tots els comunicats que us fem arribar en paper, així com diverses notícies o articles relacionats amb el Grup CaixaBank, Grup IBM o de temàtica laboral.

A peu de pàgina, podeu trobar un bon grapat d’enllaços d’interès que esperem siguin de la vostra utilitat.

Enllaços

A les tradicionalment plàcides juntes d’accionistes de CaixaBank no s’hi havien vist mai manifestants ni taüts de paper, ni s’hi havien sentit botzines ni sirenes, ni, en definitiva, s’hi coneixia la posada en escena de les reivindicacions sindicals. Tot plegat es va poder veure en la segona reunió d’accionistes que organitza l’entitat catalana des que es va endur la seu social a València.

El cert és que la relació entre el banc i la seva plantilla està força deteriorada, especialment si es té en compte que sempre s’ha considerat una de les empreses on la pau social és més acusada. Ahir els sindicats van disparar amb bala contra el conseller delegat, Gonzalo Gortázar, i van demanar-ne la dimissió.

Els sindicats protestaven per l’ERO presentat pel banc que afecta 2.157 llocs de treball en un moment de beneficis històrics de l’entitat. També qüestionen la negativa del banc a retirar l’amenaça que pugui haver-hi acomiadaments forçosos si abans no hi ha un acord sobre la mobilitat geogràfica dels empleats.

Tots els articles

Tots els butlletins