Pàgina web del Comitè d'ITnow

Comitè d'ITNOW

Benvinguts a la web del Comitè d’Empresa d’ITnow

En aquesta pàgina volem que tingueu disponibles tots els comunicats que us fem arribar en paper, així com diverses notícies o articles relacionats amb el Grup CaixaBank, Grup IBM o de temàtica laboral.

A peu de pàgina, podeu trobar un bon grapat d’enllaços d’interès que esperem siguin de la vostra utilitat.

Enllaços

Sobreviure a l’actual ritme de vida fent piruetes i malabars en el nostre lloc de treball i en la nostra vida personal, per arribar a totes les tasques, projectes, requeriment i funcions que ens imposen la societat i el món laboral, produeix en les persones treballadores altes dosis d’estrèsi redueix la qualitat dels resultats en les activitats que realitzem a causa de la concentració de tasques i projectes en un espai curt i limitat de temps.

El concepte multitasca (multitasking, en anglès), que va néixer inicialment per referir-se als ordinadors o dispositius que poden fer diverses tasques alhora, s’usa en l’actualitat per referir-nos a persones que poden fer diverses tasques o activitats de forma pràcticament simultània.

Les organitzacions del segle xxi són abanderades del treball multitasca i demanen als seus treballadors i treballadores l’assumpció simultània de rols i tasques, i activitats per aconseguir els seus objectius empresarials.

Tots els articles

Tots els butlletins