Pàgina web del Comitè d'ITnow

Comitè d'ITNOW

Benvinguts a la web del Comitè d’Empresa d’ITnow

En aquesta pàgina volem que tingueu disponibles tots els comunicats que us fem arribar en paper, així com diverses notícies o articles relacionats amb el Grup CaixaBank, Grup IBM o de temàtica laboral.

A peu de pàgina, podeu trobar un bon grapat d’enllaços d’interès que esperem siguin de la vostra utilitat.

Enllaços

Durant l’edició d’aquest any del Mobile World Congress, considerat un dels congressos més importants i prestigiosos del sector de la comunicació mòbi, van aflorar un seguit d’ofertes de feina que posaven de manifest la mala praxis d’algunes empreses (en aquest cas concret, de portals de feina telemàtics) a l’hora de fer públiques algunes ofertes de feina. Demanar la talla, l'alçada o l'estat civil són qüestions que no haurien de determinar la capacitat d'un candidat per incorporar-se a un lloc de treball i que no poden aparéixer en una oferta de feina. Què pot i què no pot incloure una oferta de feina?

A continuació detallem només alguns dels atributs que contenien algunes de les ofertes de treball penjades a portals telemàtics per a cobrir llocs de treball durant el Mobile World Congress, però que massa sovint podem trobar en altres portals i en altres ofertes de feina: talla 36/38, portar faldilla curta i mitges primes, obligatori maquillatge, calçar sabates de taló de 5 centímetres, alçada mínim de 1,75 metres, certa intel·ligència...

Tots els articles

Tots els butlletins