Pàgina web del Comitè d'ITnow

Comitè d'ITNOW

Benvinguts a la web del Comitè d’Empresa d’ITnow

En aquesta pàgina volem que tingueu disponibles tots els comunicats que us fem arribar en paper, així com diverses notícies o articles relacionats amb el Grup CaixaBank, Grup IBM o de temàtica laboral.

A peu de pàgina, podeu trobar un bon grapat d’enllaços d’interès que esperem siguin de la vostra utilitat.

Enllaços

CaixaBank és el primer banc del món que incorpora la tecnologia biomètrica per agilitzar tràmits amb fiabilitat

CaixaBank s’ha convertit en la primera entitat financera del món que ofereix als seus clients la possibilitat de treure diners en els seus caixers automàtics mitjançant reconeixement facial i sense haver d’introduir el PIN. El nou sistema poden utilitzar-lo tots els clients que vulguin en els caixers que disposin de la nova tecnologia. De moment està disponible a vint terminals de quatre oficines Store de Barcelona i es preveu que s’estengui progressivament a les oficines Store a partir del segon semestre del 2019.

L’objectiu de la implantació d’aquesta tecnologia biomètrica és oferir una experiència d’usuari més bona i més seguretat en les operacions, ja que agilitza el procés d’identificació del client i facilita la realització de reintegraments sense memoritzar contrasenyes. Als caixers de CaixaBank coexistiran les dues possibilitats d’identificació personal -mitjançant reconeixement facial o identificació per PIN-, i el client pot triar en cada moment la més convenient. Abans d’utilitzar el sistema per primera vegada, és necessari un procés d’alta en el servei, que es fa en pocs minuts, a les oficines de l’entitat amb les tablets dels empleats.

Tots els articles

Tots els butlletins